vineri, 3 iunie 2011

Bookfest


Sambata trecuta a fost ,,Targul de Carte" la Romexpo. Am fost acolo impreua cu mama, petru lasarea cartii ,,Cateva sfarsituri de lume", de Adrian Georgescu, un prieten de-al nostru. Acolo a fost si Andi Moisescu, care ne-a spus cateva cuvinte despre carte, care de altfel era destul de draguta, chiar daca era pt. adulti). M-a amuzat faptul ca numele ei se potrivea cu sfarsitul lumii, care ,,avusese loc" cu o saptamana inainte de lansare.
Oricum, dupa aceea mama a cumparat cartea si Adrian ne-a dat un autograf. Apoi, eu m-am dus direct spre standul cu ,,Jurnalul unui pusti"( o carte de bezi deseate dupa care sut innebuiti copiii de pretutindeni) si mi-am luat volumul 3. Ne-am dus la o terasa din cladire sa mancam ceva cu niste prieteni de-ai mamei si eu am citit in continuu din noua mea carte care mirosea a proaspat-tiparit. Eram fericita.
Dupa terasa, ne-am intors ,,pe teren" sa ne mai luam niste carti. Am gasit o carte in engleza despre serialul meu favorit, ,,Glee" si apoi mi-am luat cele 3 volume din colectia ,,La Medeleni". Am chizitionat pana si o harta a Romaniei.
Era vreo 7:00-8:00 cand am plecat. Ne-am dus sa-i luam cadou unei colege pt. ziua ei, la mall. Dupa aceea, eu am mancat petru prima data la KFC. Si nu prea cred ca este un motiv de bucurie. Dar am vrut doar sa experimentez. Chiar daca aproape ,,am luat foc" de la acele aripioare picante, a fost dragut. Cand am ajuns acasa, m-am pus direct in pat(era tarziu).
Si uite asa mi-am petrecut eu ziua de sambata, 28 mai.

Un comentariu:

maria spunea...

mi-as fi dorit enorm sa merg ,insa din pacate am fost la munca, poate cu ramatoarea ocazie