marți, 20 octombrie 2009

Blogul clasei mele

Am deschis un nou blog. Si nu, nu e chiar al meu. E al clasei mele, eu doar l-am inventat. Acolo vom scrie probleme scrise de noi, voi mai interveni si eu cu cate o poveste... Daca vreti sa aflati ce actiuni facem noi cu clasa, puteti intra pe link-ul:http://blogulelevilor3.blogspot.com/
Acolo avem si o adresa de mail pe care am facut-o pe yahoo, la care ne puteti scrie, sau de asemenea ne puteti da comentarii.

3 comentarii:

Zapacita spunea...

Felicitari pentru initiativa!:)
Esti plina de idei frumoase.
Succes!

Unknown spunea...

Bravo Melina! E o idee super tare, ca de altfel toate ideile tale. :)
Abia astept sa citesc povesti despre clasa voastra.
Succes! Te pupam!
PS: Ana abia asteapta sa vina vacanta :)

Melina spunea...

Zapacita: Multumesc, sper sa aiba succes. Dar asta nu inseamna ca voi scrie mai rar pe blogul acesta. Ba din contra, voi lua multe subiecte de aici cu copy, paste si le voi pune pe blogul clasei.
tusi: Problema este sa ne tinem de el, ca ideea oricum e tare. Daca ai vazut, am facut si e-mail. Dar mai intai i-am dat si Stefanei(prietena mea) ideea aceasta, iar abia apoi am intrebat-o pe doamna invatatoare daca este indicat sa facem un blog si pentru clasa noastra pentru ca unii dintre elevi la inceput nici nu stiau ce inseamna blogul. Ei auzisera pentru prima oara acest cuvant si a trebuit sa le explic de mii de ori. Unii care n-au intrat nici acum nu stiu. Defapt, majoritatea.
Sa-i spui Anei ca si eu abia astept primul weekend al vacantei.