duminică, 28 septembrie 2008

prima zi in tunisia


ne-am trezit de dimineata si ne-am dus la masa. am mers in piscina si ne-am intalnit cu o doamna care ne-a zis ce sa vizitam pe acolo. am mers pe plaja si am inotat. am venit de pe plaja am mancat cina si am plecat in medina care ziciau ca e foarte veche dar defapt era de 3 ani! in medina un om a pacalito pe mami ca sa ii dea 40 de dinari. am vazut un rasarit de luna care era rosu ca focul si ne-am dus sa vedem parcul de distractii. se inchisese dar in adoua zi se dovedea ca nu ala era parcul de distractii. am baut ceva la o cafenea cu narghilele si mi-am pus o cobra dupa gat la un fel de spectacol cu serpi ne-am intors la hotel si ne-am culcat. dar inainte am vazut chilotii lui valentin evantai! restul aflati maine

vineri, 26 septembrie 2008

sosirea in tunisia

am ajuns in aeroport, ca sa mergem in tunisia. am urcat in avion si am decolat. in avion a fost foarte frumos am vazut foarte multe imagini din avion si le-am pozat am ajuns tarziu in aeroport la monastir. ne-am oprit sa luam bagajele banda de bucuresti de fapt era stricata ne-am dus la alta banda si acolo trolalul meu fusese primul si l-am pierdut am stat foarte mult sa vina iar pe banda. ne speriasem ca l-am pierdut. dupa ce l-am luat am plecat cu autocarul spre yasmine hammamet statiunea in care ne cazasem mami cazuse lata si noi am plecat sa ne luam ceva de rontait. am rontait si dupa aceia ne-am culcat. ce se intampla a doua zi aflati maine!

sâmbătă, 6 septembrie 2008

Draga Mos Craciun

Te rog sa imi aduci: un Play station portabil si un costum ca al lui Spartacus din Oraselul Lenes de pe Jetix. Costumul este format din vesta, tricou, pantaloni, caciula aia a lui Spartacus si ochelarii aia si bratarile alea si cureaua lui Spartacus. Si daca imi aduci un Mos Craciun adu-mi-l din ciocolata alba sau turta dulce. Multumesc!
Maria David

vineri, 5 septembrie 2008

catre mos nicolae!

draga mos nicolae!
te rog sa imi aduci: o camera foto digitala. si daca vrei sa imi aduci un mos nicolae adu-mi-l de ciocolata alba, sau turta dulce! multumesc!
maria david

miercuri, 3 septembrie 2008

draga blogule

draga blogule azi e o vzi obisnuita. citesc,cant la vioara, ascult muzica.... vorbesc pe mes, dorm m,ananc aseara m-am intors de la mamaie.a fost foarte bine acolo.ma sunat buni aseara si sa speriat sa speriat cand eam zis ca am vazut un sarpe langa mine,la circ. e foarte frumos. luni sa intors valentin. duminica am fost la ziua prietenului meu stefan. ce bine este. deocamdata dupa amiaza o sa merg in parc. sunt foarte fericita! hihi!